Tot el que necessites per anar al teatre

El Sevilla: Reflexiones del Hombre Lengua

El Sevilla: Reflexiones del Hombre Lengua

Fins ara el Sevilla no havia fet res igual, tot i que la veritat és que aquesta proposta còmica teatral anomenada Reflexiones del Hombre Lengua, s’assembla poc o gens als monòlegs actuals.

Ha actuat en més de 80 teatres amb aquesta representació, on no ha defraudat ni ha deixat indiferent a ningú. No obstant això, és difícil explicar que d’una banda, un tipus com el Sevilla aparegui a l’escenari vestit de Sòcrates, presumint i demostrant que sap de filosofia el que ningú podria imaginar, i que per un altre, prostitueixi a la seva mare per adoctrinar al públic amb una de les seves teories, o desenterri als seus difunts per utilitzar el taüt d’excusat… El que és inaudit és que tot això ho faci amb elegància i educació, savi i obscè al mateix temps i amb un guió formidable que està fent que, qui acudeix al teatre, acabi fent-li reverències a aquest irreverent Sevilla, més políticament incorrecte que mai, però amb una correcció digna d’un senyor.

No pots perdre’t les seves Reflexiones del Hombre Lengua.

Video
Fotos

Valoració espectadors
  • Coneixia a El Sevilla (Miguel Angel Rodrìguez) com a cantant de Mojinos Escozíos o en les seves intervencions en ràdio i televisió, però ahir al Barts el vaig descobrir en aquesta nova faceta i us puc assegurar que és un crakc i que durant dues hores seguides no vaig parar de riure i gaudir de la seva enginy. És molt difícil fer riure sense caure en l’acudit fàcil, criticar els polítics o o parlar de xafarderies i xarxes socials. ell no cau en cap moment en això. No és un monòleg, més aviat diria que és un diàleg o una teràpia de grup que imparteix als seus deixebles (el pùblic). No està sol, l’acompanyen Shakespeare, Sòcrates, Pitàgores, Parmènides o Aristòteles, per compartir els seus pensaments i reflexions absurdes i esbojarrades. Un espectacle àgil i trepidant amb un llenguatge gruixut però que en cap moment ningú es pot sentir ofès i que El Sevilla amb la seva simpatia i habilitat de contactar amb l’espectador, va desgranant des del minut un de forma intel·ligent i enginyosa molt enginyosa. Està de gira i us aconsello veure-ho, és per flipar i carregar les piles.

    08/01/2017