Tot el que necessites per anar al teatre

Señor StetS Lonely Orkestar

Señor StetS Lonely Orkestar

Karl StetS presenta el seu espectacle de circ i música Señor StetS Lonely Orkestar. 

Sinopsi

Un músic entra, es vesteix i es carrega d’instruments. Multiinstrumentalista i malabarista de ritmes i melodies. Grans clàssics del jazz, folklores variats i temes propis són maltractats per un peculiar personatge, obsessionat per tocar-ho tot a la vegada i una lluita constant per aconseguir-ho. Pot ser inevitable que els instruments a vegades preguin el control.

KARL STETS

Karl StetS és un artista danès, resident a Barcelona. Durant més de 25 anys s’ha dedicat a als espectacles de circ, principalment com artista i director. Després d’haver format part de Circus Circor a Suècia, va començar a recorre el sud d’Europa. Primer amb la companyia False Majeure i posteriorment amb LicedeLuxe, amb la qual s’ha instal·lat a Barcelona.

Ha col·laborat amb diferents artistas com Manolo Alcántara amb l’espectacle Plecs i Leandre Ribera amb l’espectacle Rodo. Fa 10 anys va començar el seu solo Cuerdo, amb el qual va girar intensament per diferents ciutats europees. Ha toca amb les bandes GadjoAlways Drinking Marchin Band i els Buzan Dukes.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració