Tot el que necessites per anar al teatre

Sebastian Weber Dance Company: Cowboys

Sebastian Weber Dance Company: Cowboys

Cowboys, de Sebastian Weber Dance Company, és una trepidant simbiosi de claqué brillant i un moviment físic cru, exuberant i enfurismat, en un espectacle que parla sobre els populistes al poder i els seus seguidors i esperonadors.

Cowboys és una peça de ball enlluernadora, bulliciosa i frenètica sobre els populistes al poder. Celebra el desvergonyiment i l’egolatria, l’eixordadora confiança en si mateixos i la crueltat dels populistes que fan la justícia pel seu compte. Es vanta dels desemparats febrils que fan d’aquests cowboys els seus herois. I els liberals dominants, que alimenten el motor amb la seva honestedat i indignació. En algun lloc del perímetre, es pot veure l’enemic mític i declarat dels cowboys, segons l’esperit de l’època i la ubicació. I com que els cowboys sempre han de disparar-li a algú, la mort també balla. El populisme és espectacle, però l’espectacle és el territori dels set ballarins/es i tres músics que fan un intens viatge per aigües salvatges. Cowboys és una trepidant simbiosi de claqué brillant i un moviment físic cru, exuberant i enfurismat. Eruptiu, atrevit i embriagador. Premi de la Dansa de Saxònia 2019.

La Sebastian Weber Dance Company de Leipzig (Alemanya) es mou per expressar alguna cosa i explicar una història. El seu claqué és una manera d’enfrontar-se al món. Desenvolupen peces de ball sobre temes que els mobilitzen en la vida quotidiana i els permeten trobar la seva posició sobre qüestions socials. Els encanta la sensació de ballar: la intoxicació del solc i la vigilància del cos. Planegen ballar fins que siguin tan vells com els turons. El claqué sempre és música. I sempre la comunicació.

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
90 espectacles en 10 ciutats a la nova edició del festival Dansa Metropolitana

90 espectacles en 10 ciutats a la nova edició del festival Dansa Metropolitana

19 febrer 2021

Un cop superada el sotrac de l’edició anterior provocat per l’esclat de la pandèmia, Dansa Metropolitana torna en una nova edició que es veurà del 5 al 21 de març. […]