Sebastian Weber Dance Company: Cowboys

Sebastian Weber Dance Company: Cowboys

Cowboys, de Sebastian Weber Dance Company, és una trepidant simbiosi de claqué brillant i un moviment físic cru, exuberant i enfurismat, en un espectacle que parla sobre els populistes al poder i els seus seguidors i esperonadors.

Cowboys és una peça de ball enlluernadora, bulliciosa i frenètica sobre els populistes al poder. Celebra el desvergonyiment i l’egolatria, l’eixordadora confiança en si mateixos i la crueltat dels populistes que fan la justícia pel seu compte. Es vanta dels desemparats febrils que fan d’aquests cowboys els seus herois. I els liberals dominants, que alimenten el motor amb la seva honestedat i indignació. En algun lloc del perímetre, es pot veure l’enemic mític i declarat dels cowboys, segons l’esperit de l’època i la ubicació. I com que els cowboys sempre han de disparar-li a algú, la mort també balla. El populisme és espectacle, però l’espectacle és el territori dels set ballarins/es i tres músics que fan un intens viatge per aigües salvatges. Cowboys és una trepidant simbiosi de claqué brillant i un moviment físic cru, exuberant i enfurismat. Eruptiu, atrevit i embriagador. Premi de la Dansa de Saxònia 2019.

La Sebastian Weber Dance Company de Leipzig (Alemanya) es mou per expressar alguna cosa i explicar una història. El seu claqué és una manera d’enfrontar-se al món. Desenvolupen peces de ball sobre temes que els mobilitzen en la vida quotidiana i els permeten trobar la seva posició sobre qüestions socials. Els encanta la sensació de ballar: la intoxicació del solc i la vigilància del cos. Planegen ballar fins que siguin tan vells com els turons. El claqué sempre és música. I sempre la comunicació.

Durada:
Fotos i vídeos
Articles relacionats
Enllaç copiat!