Tot el que necessites per anar al teatre

RiuEstiu Hushhush Comedy 2019

RiuEstiu Hushhush Comedy 2019

Ja està aquí la quarta edició de RiuEstiu, el Festival d’Humor d’Estiu de Barcelona! Nits d’humor sota les estrelles amb els millors humoristes del panorama nacional, una fórmula màgica: comedy & birres & friends!

Les nits dels dissabtes de Juliol i Agost, disfruta durant més de dues hores de l’humor de quatre artistes a l’aire lliure, i amb totes les comoditats per sopar i refrescar-te durant l’espectacle. I tot això en un entorn màgic i únic a Barcelona, el Poble Espanyol!

I com a novetat, aquest any hi haurà 2 nits amb funcions en anglès, gràcies a la col·laboració amb Hush Hush Comedy, el show de monòlegs en anglès més destacat del moment a Barcelona. Presentat per les còmiques Hannah Becker i Lucy Martí, i amb els millors còmics locals i professionals del circuit internacional.

RIUESTIU ÉS HUMOR, FESTA I ESPECTACLE A LA FRESCA!

Programa RiuEstiu Hushhush Comedy 2019

  • Dimecres 24 de juliol de 2019: Hannah Becker, Lucy Martí, Sinner Genes, Andrés Fajngold, Marnie Marning, Luke Meginsky, Noel Sheehan i Oisin Hanlon
  • Dimecres 7 d’agost de 2019: Lucy Martí, Hannah Becker, Kiva Murphy, Matthew Murtha, Donnchadh Tiernan, Cal Murphy, Xavier Castells i Reginald Bärris


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració