Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 8,00€

Comprar Entrades

Cartellera /

Renard o el Llibre de les bèsties

Renard o el Llibre de les bèsties

Arriba a escena el projecte guanyador del concurs per adaptar el Llibre de les bèsties de Ramon Llull en motiu del 700 aniversari de la mort de l’autor. Un musical exemplar.

Renard, la guineu, no veu amb gaire bons ulls que les bèsties en assemblea hagin escollit el Lleó com a rei. De manera que l’astut Renard, tot just després de la coronació, aprofitarà les picabaralles que hi ha a la cort entre carnívors i herbívors, i començarà a maquinar plans per apropar-se pas a pas fins al tron.

Renard o el Llibre de les bèsties és una versió lliure de la famosa obra de Llull que pren la forma d’un musical vibrant i encomanadís, amb l’esbojarrada adaptació per al públic familiar que signa Marc Rosich i les cançons que ha compost expressament Clara Peya. Sense que el ritme s’aturi, i presentant una galeria d’animals que també inclou lleopards, bous, elefants i fins i tot algun humà d’allò més bèstia, la peça vol apropar als més petits l’art d’explicar faules, que en el cas de Llull reben el nom d’eximplis.

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Video

Fotos

Renard o el Llibre de les bèstiesRenard o el Llibre de les bèstiesRenard o el Llibre de les bèstiesRenard o el Llibre de les bèstiesRenard o el Llibre de les bèsties

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració.