Tot el que necessites per anar al teatre

Reggae per xics: Quadern de bitàcola

Després de 3 anys i una pandèmia mundial, The Penguins torna amb un nou treball discogràfic; Quadern de Bitàcola, el 5è amb el projecte Reggae per Xics adreçat al públic familiar.

El nou disc consta de 12 cançons , 8 de les quals originals, ampliant així la seva aportació a la cultura popular, però sense oblidar l’adaptació als ritmes jamaicans que tant èxit els ha donat com a banda sonora per a moltes famílies.

Sinopsi

A bord del Calipso, en record del gran oceanògraf Jaques-Yves Cousteau, The Penguins ens conviden a viure tot un seguit d’aventures extraordinàries, on descobrirem la fauna i flora oceànica, i també les conseqüències medi ambientals de viure en una societat productiva, encara incapaç de gestionar els seus residus.

Reggae per a Xics va néixer fa 6 anys de la mà de The Penguins, una banda de 10 músics que amb 4 discs i centenars de concerts mantenen la seva proposta en què la música, l’humor i la pedagogia es donen de la mà per fer que un concert de reggae per a xics esdevingui una experiència inoblidable per totes les edats.

Durant aquests anys han tocat en centenars de sales, teatres i festivals d’arreu, a més de guanyar un premi ARC en la categoria de “Millor espectacle per al públic infantil i familiar” l’any 2015.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
5 propostes per gaudir del Grec 2021 en família

5 propostes per gaudir del Grec 2021 en família

11 juny 2021

Les propostes familiars del Grec d’enguany conviden el públic a reflexionar des de la festa i l’empatia. El paper de la dona, la contaminació, els refugiats i la família són […]