5 propostes per gaudir del Grec 2021 en família

Redacció

Les propostes familiars del Grec d’enguany conviden el públic a reflexionar des de la festa i l’empatia. El paper de la dona, la contaminació, els refugiats i la família són alguns dels temes que proposen els espectacles d’aquesta edició. Propostes pensades per fer reflexionar, amb humor i alegria, els petits de la família, però també els que no ho són tant.

Un viatge pels oceans a ritme de reggae

Reggae per Xics presentarà a l’amfiteatre del Grec el seu nou disc, Quadern de bitàcola. Un viatge a través dels oceans, a bord del Calypso, per conèixer millor la riquesa que amaguen, la flora i la fauna que els habiten i, a la vegada, prendre consciència de la contaminació del mar.

Una teràpia musical amb convidats de luxe

Els Xiula oferiran una versió especial del seu espectacle Descontrol MParental. Acompanyats d’un repertori i d’uns convidats de luxe, amb noms com Suu, Manu Guix, Beth Rodergas, Clara Peya, Alba Florejachs, Jordi Coll i Ivan Labanda, proposen una teràpia musical per enfortir els vincles familiars. Bon humor, alegria i –imprescindible– la participació del públic!

Una llegenda musical reivindicativa

A Bob Marley for babies, la companyia La Petita Malumaluga inunda el Mercat de les Flors de ritmes caribenys per parlar de la figura d’aquesta llegenda musical i de la seva lluita per la igualtat racial, però també de les causes feministes en diverses etapes de la vida de la dona i en diverses regions del món. 

Una premiada història sobre un nen refugiat

Al Mercat de les Flors Zum-Zum Teatre adapta el premiat conte Soc una nou, de Beatriz Osés, que explica la història de l’Omar, un nen refugiat. La reconeguda companyia, veterana del festival, torna amb un tema d’actualitat explicat als més petits amb intel·ligència i sensibilitat.

Una història de superació protagonitzada per una nena trans

La motxilla de l’Ada tanca la trilogia de nenes valentes de la companyia Teatre al Detall, per portar a l’escenari del SAT! la història de l’Ada, una nena trans que és prou valenta per vèncer les seves pors. Una ficció basada en realitats que ens parla de com desfer-nos de les motxilles invisibles que tots portem al damunt.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!