Tot el que necessites per anar al teatre

Re-mou-te

Re-mou-te

Re Mou Te és un projecte impulsat per l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya i la Fundació SGAE per apropar creadors de dansa de diferents generacions, i posar en valor el llegat coreogràfic de Catalunya. El projecte té com a principal objectiu la transmissió de coneixement entre els artistes de diferents edats i amb diferents punts de vista, que revisaran conjuntament peces coreogràfiques ja creades, per arribar a la creació i presentació d’un nou treball, ja sigui una deconstrucció, una continuació del treball original, etc., amb total llibertat per als creadors/es que es trobin, tant a nivell d’estils com de format (espectacle, vídeo, taller, intervenció, exposició, installació, etc.).

Els creadors, escollits a través de convocatòria pública, són:

CALL ME JERO – Laura Alcalá Freudenthal, a partir de Suite d’Estiu d’ Àngels Margarit/Cia. Mudances

Call me Jero parteix de revisar Suite d’Estiu d’Àngels Margarit, així com el que la conforma. Reflexiona entorn la dansa, els elements, el moviment, la composició, l’intèrpret, el creador, el context i descontext… És un viatge per un univers, en el qual tothom juga i habita, que desglossa, comparteix, exposa i s’exposa.

DESHIELO DE LAS MASAS – Lautaro Reyes (Camaralucida), a partir d’ Ottepel de la Cia. Danat Dansa

Existeix un positivisme prominent quan parlem de matèries socials, una línea transversal que empeny cap al benestar amb una constància inhumana. Tota convocatòria massiva és víctima immediata d’aquest contraxapat d’excitació, un salpicó de colors, música i suor. Suor. Tot esdeveniment d’aquest tipus promet fer regalimar fins a l’últim centilitre de cervesa que s’ha begut. Seria ingenu pensar que el cicle de la diversió acaba en un mateix. Et deshidrataràs físicament i mentalment, no quedarà res que supleixi la rebentada d’energia que desplegues…

SENTIM SENTITS de Pol Jiménez, a partir de Glimpse de la Cia. Gelabert-Azzopardi

“He treballat inspirant-me en els cinc sentits per a ser proper i comú a tothom, podent mostrar la meva perspectiva de la dansa. Com influeix el tacte en el cos?, com ens ajuda la vista?, i el gust? L’olfacte ens recorda al passat? L’oïda és fonamental per a ballar? Aquestes són preguntes que van anar sorgint durant el procés de creació, i que em van ajudar a crear el moviment i a prendre consciencia”.
El públic també participarà, un dels espectadors decidirà l’ordre d’aparició dels diferents sentits. A partir d’aquest moment, el tècnic rebrà la informació, i a través d’unes pautes, músic i ballarí iniciaran l’ espectacle.

Durada: Entre 30 i 40 minuts aprox cada espectacle.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració