Tot el que necessites per anar al teatre

Project CRAVE: a performance lecture

Existeixen moltes posicions i opinions en l’immens i complicat tema del treball sexual. Ho podem veure en els discursos actuals altament polaritzats, en la legislació i els debats mediàtics en tota Europa. Però, què és en realitat? Quina és la realitat del treball sexual? Què és el que realment sabem de la vida d’un/a treballador/a sexual?

Amb aquesta conferència-performàtica aprofundirem en el tema i descobrirem algunes de les moltes veritats sobre el treball sexual i els seus treballadors. Et confrontarem amb la teva pròpia veritat i opinió sobre el tema.

El projecte és un procés d’investigació en curs, on tu hi podràs contribuir. Els facilitadors són els tres ponents, cada un amb la seva pròpia visió individual sobre el treball sexual. No pretenem conèixer les respostes, però junts podrem il·luminar algunes de les moltes veritats individuals.

The Crave project és una col·laboració entre la Danish Theater Beast, companyia fundada per Eja Due, l’artista alemanya Eva Isolde Balzer i l’artista búlgara resident a Barcelona Maria Stoyanova.
L’objectiu de “Theater Beast” és fer visibles, mitjançant formes d’interacció amb l’audiència, les diferents facetes de l’ésser humà contemporani i els diferents aspectes de la societat que insconscientment ens controlen.

Els artistes han estat seleccionats per les seves capacitats individuals en crear material artístic a partir de temàtiques socio-polítiques i per la seva àmplia experiència en el gènere human-specific i altres formes interactives de teatre. Juntament amb l’aspecte internacional, les seves experiències artístiques interdisciplinàries facilitaran la comprensió en la matèria més enllà dels prejudicis existens dins les fronteres de cada país.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració