Tot el que necessites per anar al teatre

Pigat, història d'un cavall

La companyia Va de Bòlit adapta el conte de Lev Tolstoi, un manifest social en tota regla. Agafant com a base la història d’un cavall qualsevol, ens mostra una societat corrupta, en la qual l’home és l’explotador de tot aquell que li és inferior, fins i tot del mateix home que, per manca de cultura o bé per pertànyer a una classe social més “baixa”, es considera com una mica més que un animal. Aquest mirall distorsionador que és tota la peça teatral, reflecteix com les nostres actituds vers els animals són o poden ser les mateixes que tinguem vers els nostres veïns, i ens fa veure clarament que l’home, a vegades, és el més “animal” de tots els éssers que volten per la terra.

SINOPSI

Història d’un cavall és una bellíssima petita novel·la, convertida en una obra de teatre musical. Pigat és un cavall que neix diferent a tots els altres de l’estable. Una petita diferència que el fa ser víctima de moltes bromes. A través dels anys, ens explica la seva vida, les seves aventures, alhora que ens dóna una visió del món dels homes. A través de la vida d’aquest cavall, Tolstoi aborda qüestions com l’amistat, la xenofòbia, les modes i critica durament les injustícies a que són sotmesos els éssers a causa de la discriminació.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració