Tot el que necessites per anar al teatre

Petits exercicis pel bon morir

Petits exercicis pel bon morir

La pregunta: 

Som les preguntes que vivim. Alguns ens passem la vida sense haver-nos atrevit a expressar-les o donar-los forma. Uns altres anhelem la passivitat del fanàtic que prefereix respostes inqüestionables.

L’experiència: 

Al principi de l’experiència ens enfrontem amb dues portes (dues preguntes): una s’obre als petits exercicis per al bon morir, l’altra als petits exercicis per al bon viure. D’alguna manera és una entrada al món dels morts que celebren la vida o una entrada al món dels vius que celebren la mort.

El gran tema d’aquesta obra és la celebració de la l’altretat que està en nosaltres. És trobar el sentit de la celebració en la tensió entre vida i mort. La ressonància del nostre altre jo que resideix en el nostre interior és també la ressonància de la nostra mortalitat, dualitat o totalitat.

No es premetrà entrar a menors de 12 anys.

Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • No tan diferent a experiencies anteriors d aquest grup pro igualment interesant, sugerent, sensible, delicat i al mateix temps entretingut i profund i aixó no es facil.Teatre dels Sentits sinonim de una experiencia teatral res a veure amb altres grups, la meva pregunta i dubte, per els habituals com poden seguir sorprendrens i a ser posible innovar,sense renunciar a la seva identitat, la foscor, el silenci, els sorolls, la musica etc. Persevereu,espero el próxin treball vostre.

    20/01/2014
  • Més que una obra de teatre és una experiència diferent, emocionant, un viatge intens de 60 minuts

    09/12/2013