Perfectia

A partir de 16,00€
Comprar Entrades
Perfectia

Amb Perfectia, La Beatriz  fa una reflexió entorn a la pressió social a les xarxes i la perfecció normativa que s’hi imposa, a les addicions a aquest tipus de plataformes i a les dinàmiques que poden generar fins i tot un cop ens desconnectem.

Sinopsi

Un espai on tot és possible, un espai on arribar més lluny. Perfectia és un espai obert i lliure on poder construir un nou horitzó. Una catarsi compartida.

Un metavers on tots els éssers humans viuen, es relacionen i interactuen, tres personatges s’acaben trobant. Allà posaran a prova el seu grau de perfecció, però aviat s’adonaran que la repercussió de viure a Perfectia va més enllà dels límits digitals.

Fotos

Valoració espectadors
  • carmensj2000@gmail.com

    Hem estat al teatre La Gleva i hem vist PERFECTIA de la companyia La Beatriz. Ens ha encantat com 3 joves (dos actors i una actriu) ens han transportat a un món virtual però que ens recorda molt al que ja tenim. Al sortir, tot eren comentaris i reflexions sobre les vides reals i la ficció en la que molta gent prefereix viure. Ha estat un molt bon espectacle! Un 10!

    21/05/2022
  • marta kosters

    No cal perdre de vista aquesta companyia. Cada proposta els consolida com a equip creador fascinant.

    09/05/2022