Pentateatr3

Pentateatr3

Alguna vegada has vist una obra de teatre en un terrat? I en una oficina real? A Pentateatre no es ve a veure el teatre, sinò a viure´l. 5 obres de 15 minuts en diferents espais reals del nou Aquitania Teatre, l´antiga Filmoteca de Barcelona. Actors a un pam de la cara. Qualsevol racó lluny del pati de butaques és idoni per sentir de prop un drama, una comèdia, un monòleg, una història de ciència-ficció i una obra de misteri. Una experiència única i inoblidable que et farà volar, Pentateatr3.

Tu decideixes el preu: 0, 5, 10, 15 o 20 euros.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Una manera muy original de vivir el vivir.
  5 obras de teatro de 15 minutos representadas en distintas estancias de la antigua Filmoteca. Los actores sobervios y la idea maravillosa.
  Lástima que la cosa empiece tan tarde y al salir del teatro ya esté el metro cerrado. Deberían empezar un poquito antes la obra.
  Como punto súper negativo comentar el tema de la calor en el recinto. Se hace insoportable y es imposible disfrutar de las obras. La cerveza fria que acompaña a la entrada solo sirve para refrescarte los primeros 5 minutos. Luego… mueres de calor.
  Açun así… merece la pena!!

  01/08/2013