Tot el que necessites per anar al teatre

Pauuuuuu

Pauuuuuu és una adaptació dramàtica de la sèrie de contes literaris ‘HILOMUNDOS’ de l’autora Angélica Sátiro:  ‘La niña del hilo’, ‘La paz se consigue con las palabras?’

L’obra és una divertida invitació a la reflexió, des una actitud filosòfic-lúdica sobre la resolució de conflictes i està dirigida a fomentar la integració de les infàncies en la ciutadania creativa.

Sinopsi

La Nena del Fil teixeix els seus mons onírics per trobar la Pau.Somia amb Mens, un nen amb un enorme cabdell embullat sobre el seu cap del qual vol alliberar-se.Per a això, emprèn un viatge sideral buscant respostes als seus problemes. Només amb paciència i amor aconseguirà destramar els nusos del seu pensament. Quan la nena desperta es pregunta quina relació pot tenir el seu somni amb el món en guerra en què viu. Per a què serveixen les paraules si s’utilitzen per ferir o humiliar els altres. Serà que la gent del seu món guerrejava perquè uns volien imposar les seves paraules als altres?La Nena del Fil segueix somiant cada nit per poder imaginar altres mons possibles de dia: Crear Mons en Pau.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració