Tot el que necessites per anar al teatre

Paula Arcila: Un cambio demente

Paula Arcila: Un cambio demente

Una marxa nupcial i un vestit de núvia són el punt de partida del divertidíssim monòleg Un cambio demente, en el qual la colombiana Paula Arcila ens convida a buscar amb ella la felicitat, mentre es decideix – o no a donar el ‘sí, vull’”. 

Un espectacle molt “chévere” per riure de les tradicions i la pressió social que barreja el stand up amb el teatre i sobretot, amb el millor humor. Hilarants trobades entre cultures, situacions dantesques d’’una recent arribada a Espanya o una cita amb Brad Pitt són, només, alguns dels flaixos d’’una actuació brillant on la Paula ens explica com ha anat trobant el veritable significat de ser una dona completa. 

Un espectacle per les que han crescut amb la por de quedar-se sense parella i sense fills, però també pels que tenen por de ser un blanc pels acudits d’’una dona durant 70 minuts. Perquè aquí l’’únic blanc és el del vestit de la núvia que va canviant de color segons s’’apropa l’’enigmàtic final del show: un canvi de ment…o dement?


Valoració espectadors
  • Amalimenta

    “Vine a España por el idioma, pero… ¿A tomar por culo? Eso no es una expresión es una acrobacia del Circo del Sol”. Paula Arcila, colombiana, nos pone en nuestro a sitio en #UnCambioDemente, su espectáculo de teatro que recomendamos encarecidamente. Como dice Andreu, síganla.

    https://www.youtube.com/watch?v=XBgIpE6Z7sU

    02/12/2019