Tot el que necessites per anar al teatre

O'varias

O’varias és un show de creació col·lectiva, multidisciplinari, dinàmic i contundent. Una peça que combina la dansa coreogràfica, la improvisació i l’actuació a través de diferents escenes. Partint de les danses urbanes com a base, el moviment enllaça allò urbà, contemporani i gestual generant un llenguatge desconcertant però accessible que aprofundeix i explora nous codis de comunicació. Incorpora la paraula en forma de petits textos dramatúrgics i de poesia escènica interpretats en directe per Ona Salvat Febrero. També hi haurà la creació en directe per part de Patricia Rivera Prieto, d’una obra de pintura única a cada representació de l’espectacle.

Sinopsi

O’varias és una peça que explora la nostra realitat com a dones en un sistema heteropatriarcal i capitalista que ens oprimeix de manera subtil però inevitable. Aquesta peça és una lluita per desconstruir la nostra pròpia educació, per a qüestionar allò que som i mostrar la nostra vulnerabilitat; narrar la nostra pròpia història.

O’varias és un cop sobre la taula, una aposta per la reflexió crítica i l’educació com a única sortida a una societat que ens vol productives, submises i alienades.

O’varias cerca sacsejar al públic, fer-lo còmplice i visibilitzar una realitat que molt sovint no volem veure. Els feminicidis no paren, el masclisme arriba a les institucions educatives, al món de la cultura, a tots els àmbits de la nostra vida però no sempre en som conscients. Aquest projecte artístic multidisciplinari ha estat la nostra manera de prendre’n consciència.

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració