Tot el que necessites per anar al teatre

Our Death Won't Hurt Anybody- Part 1

Our Death Won't Hurt Anybody- Part 1

A Our Death Won’t Hurt Anybody- Part 1, Tang Shu-wing Theatre Studio i Teatro de los Sentidos treballen amb llenguatges escènics diversos per parlar-nos sobre la humanitat a partir de la naturalesa de la guerra. Ho fan prenent com a referència el clàssic L’art de la guerra de Sunzi.

Sinopsi

Our Death Won’t Hurt Anybody està basat lliurement en L’art de la guerra de Sunzi, un antic tractat de tàctiques militars que va ser escrit cap al segle v abans de Crist, quan molts dels regnes de la Xina actual estaven en conflicte permanent. Tant Tang com Vargas se sentien atrets per un text que els parlava de l’absurd i les contradiccions del món contemporani en el qual vivim.

Perquè la lluita és una constant en la nostra existència; des de les batalles que hem d’establir navegant entre les relacions que mantenim amb els qui ens envolten, fins a les guerres entre nacions i les nostres pròpies lluites internes. Inspirat lliurement en les deu principals tàctiques que apareixen en aquest clàssic xinès, Our Death Won’t Hurt Anybody aprofundeix en el pensament que s’amaga darrere d’aquestes estratègies i reflexiona sobre la seva rellevància  en les situacions de la vida quotidiana a les quals hem de fer front. 

Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Josep Oliva Sasé

    Avui i dins de la programació del Grec al CCCB, he estat suportant aquest espectacle (si se li pot dir així) de més de quatre hores de durada de la companyia de Hong Kong, Tang Shu-ing en col·laboració amb el Teatro de los sentidos . D’aquest últim sóc fidel seguidor i he vist si no tots, la majoria d’espectacles que han fet al Polvorí i em costa creure aquesta col·laboració a la vegada que tampoc entenc com el Grec pugui programar un esdeveniment de tan baixa qualitat amb el cost que haurà comportat portar aquesta companyia asiàtica. Segons el programa de mà diu que parla “de la la humanitat a partir de la naturalesa de la guerra”, i no valoraré res perquè no parlen ni d’això ni de res. Lenta, inconnexa, amb una interactuacions amb el públic patètiques, amb una interpretacions que ni el pitjor grup amateur s’atreveix a posar en escena, situacions absurdes que si pretenien fer riure el que donaven era pena i així podria anar seguint i crec que més val deixar-ho aquí. Encara que a l’inici l’ocupació d’espectadors ja era molt baixa, al entreacte han desertat més del 50% de públic i els que ens hem quedat no sé si ho hauran fet com jo, per morbo o per l’esperança de veure si millorava, però com era d’esperar no ha estat així sinó que ha anat a més. No recordo en anys haver vist res pitjor i em sembla a més com no, una falta de respecte a l’espectador

    08/07/2018
Articles relacionats
Barcelona i Hong Kong: La naturalesa de la guerra

Barcelona i Hong Kong: La naturalesa de la guerra

22 juny 2018

Redactor: Iván F. Mula / @ivanfmula Una de les apostes més clares del Grec com a festival internacional és, més enllà de portar espectacles d’altres països, establir un diàleg entre […]