Tot el que necessites per anar al teatre

Orquesta Mondragón: Gira 40ª aniversari

Orquesta Mondragón: Gira 40ª aniversari

Durant l’any 2017 Javier Gurruchaga i l’Orquestra Mondragón seguiran girant amb l’espectacle “Anda Suelto Satanàs”, una de les millors gires dels últims anys d’aquesta banda mítica i inigualable. Aquesta gira proposa un concert amb tots els seus èxits, una magnífica banda i un Javier Gurruchaga donant, com sempre, un magistral espectacle sobre l’escenari.

L’any 2016 va començar aquesta festa d’aniversari amb nombrosos concerts a Espanya i la presentació a Mèxic i finalitzarà a la fi d’aquest any. També en 2016 es va editar el seu nou disc a Espanya i serà llançat a Mèxic en el mes d’abril.

“Hem volgut celebrar els nostres 40 anys en la música amb un disc de duets amb magnífics amics i artistes. Per a nosaltres aquest treball musical és un pastís d’aniversari el major ingredient del qual és l’art i el cor dels nostres amics d’aquí i d’allà que han compartit amb nosaltres escenari i carretera”.

L’Orquestra Mondragón segueix de viatge amb aquest meravellós espectacle, en el qual s’ha incorporat un nou tema, “QUE VE TRUMP!”, un rock&roll delirant que no deixarà a ningú indiferent.

VIATGI AMB NOSALTRES!

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració