Tot el que necessites per anar al teatre

Òpera Jove: Il convito

Òpera Jove: Il convito
Òpera Jove produeix el seu segon espectacle: Il convitocommedia dell’arte en estat pur. Una òpera còmica en dos actes del compositor napolità Domenico Cimarosa (1748-1801) i el llibretista Filippo Livigni, inèdita en temps moderns. La dramatúrgia de Toni Sans restaura una partitura de per si esbojarrada i la converteix en un espectacle trepidant.

SINOPSI

Massimo, home poc il·lustrat i molt vanitós, ha organitzat un sopar a casa seva per trobar el millor partit per casar-se. Al convit hi assisteixen tot tipus de personatges, des de la vídua Alfonsina (una dona riquíssima però inestable) fins al cavaller del Lampo (un militar tant honorat com pobre), passant pel comte Polidoro (un personatge sense escrúpols) i el servei de cambra de Massimo (uns criats molt astuts). La trama gira al voltant d’equívocs que tenen lloc a causa dels diferents plans que cadascun dels personatges organitzen per obtenir el que volen…
Òpera Jove és una iniciativa dels cantants gironins Chantal Botanch i Xavier Mendoza, concebuda per fer participar en el disseny i muntatge d’una producció operística els joves músics i per contribuir a la creació de nous públics.
Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració