Tot el que necessites per anar al teatre

Núria Guiu: Portal

Núria Guiu: Portal

SINOPSI

En ciència ficció, relats fantàstics i / o teories quàntiques, un portal és una entrada cap a un lloc desconegut. Potser cap a un passat remot, a un món futur o fins i tot a un espai atemporal i sense forma. Els paràmetres temps i espai són l’eina de treball base per a la creació de Portal. Aquestes eines són treballades a través del cos i en relació a lleis físiques com el pes i la gravetat.

L’ARTISTA

Núria Guiu es va formar com a ballarina a l’Institut del Teatre de Barcelona i va formar part de la companyia ITDansa. Va treballar com a intèrpret amb companyies com Gisele Vienne (FR), Batsheva Dance Company (IS), La Veronal (SP), Carte Blanche Dance Company (NO), Jasmin Vardimon (UK), Kobalt Works (BE). Hem seleccionat a Núria Guiu com a artista singular per la seva qualitat tècnica i el sistema expressiu que investiga i desenvolupa.

Video

Valoració espectadors
 • Soc nou en el mon de la dansa contemporanea,pero aquesta obra ho te tot.musica en directe per un DJ,multimedia i com no…. una ballarina SORPRENENT

  09/06/2015
 • Jo també la vaig veure a l’Abril. A més fa poc vaig poder anar a una conferència que l’autora va fer a Mollet del Vallès sobre el procés creatiu i realment m’han vingut ganes de tornar-hi. Així que hi tornaré.
  La peça combina música electrònica vídeo i una coreografia excel·lent

  08/06/2015
 • Vaig veure la peça a l’abril i em va agradar molt. Estudi de moviment genial!

  08/06/2015
 • Una peça que combina música electrònica en directe, ballet i vídeo que reflexiona sobre el món real i el virtual. A mi m’ha agradat molt

  02/06/2015