Tot el que necessites per anar al teatre

No has d'avorrir(-te) vol.2 - els implicats

No has d'avorrir(-te) vol.2 - els implicats

Christina Schmutz i Emergències Escèniques juntament amb Frithwin Wagner-Lippok presenten l’espectacle No has d’avorrir(-te) vol.2 – els implicats. 

La PerformanceTeatreAcció entrellaça la crítica de l’addicció a la retroalimentació contínua, a la comercialització mediàtica il·limitada de les expressions de vida individuals i a les promeses de felicitat de la valoració i transparència social amb un nou repte desmediatitzat que supera la cosmovisió encara antropocèntrica del teatre: a la vista de la imminent catàstrofe climàtica, l’humà s’ha convertit en un factor ambiental d’alt risc.

El text de Kathrin Röggla els implicats utilitzat constitueix una indignació semidocumental sobre la hipocresia i l’egoisme socials, així com un reflex literari de les contradiccions i les absurditats del dia a dia dominat pels mitjans de comunicació.

El projecte, estructurat en vàries fases, cerca espais creatius de comunitat: espais d’allò «viu» en un teatre, que té en compte una societat immersa en un canvi radical i el seu anhel de solidaritat, tot desenvolupant noves formes posthumanes de sentit i sensibilitat.

Una primera realització del projecte ha rebut suport en forma de residència a Sta. Magdalena per part de les Redes de Teatros Alternativos (2017/2018).

ELS CREADORS

Christina Schmutz i Frithwin Wagner-Lippok col·laboren des de 2005 com a col·lectiu artístic: els seus projectes sorgeixen de la confrontació sobre temes i textos i descomposant, fragmentant i recombinant aquests textos amb altres textos desfent els límits entre actuació, teatre, coreografia, instal·lació, happening i performance.

Christina Schmutz és doctorada en Arts Escèniques, directora de teatre, investigadora i docent. Combina la pràctica amb la teoria impartint conferències i fent publicacions relacionades amb noves pràctiques i estètiques teatrals (membre activa del working group Performance as Research IFTR (International Federation of Theatre Research), membre del GTW (Societat de Ciències Teatrals Alemanya).

Frithwin Wagner-Lippok és director de teatre i teòric. Imparteix tallers i col·laboracions amb Universitats a Berlín, Rio de Janeiro i Barcelona. Els seus projectes teorico-pràctics es focalitzen en estètiques contemporanies, performativitat i afectivitat en el teatre actual. Treballa a la Universitat de Hildeheim com a docent, acabant la seva tesis¡ doctoral sobre espais afectius i esdeveniments teatrals.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració