Tot el que necessites per anar al teatre

Nit de musicals

Nit de musicals

Grans veus del musical català repassen amb la complicitat de la Banda Municipal de Barcelona les creacions d’un dels grans mestres del gènere, en una vetllada organitzada per la revista digital de les arts escèniques Teatralnet.

Flor de nit, Mar i cel, Gaudí, Paradís, La vampira del Raval, Desconcerto Grosso, Crim i càstig…Potser el musical va néixer com a gènere en els escenaris anglosaxons, però a Catalunya ha fet fortuna amb un seguit de composicions de pes que, als teatres de casa nostra, han defensat amb fermesa i talent un grapat de veus espectaculars. Aquestes veus sonaran en una vetllada en què es ret homenatge al talent d’un dels grans mestres catalans del gènere del musical: Albert Guinovart. A més d’un ampli repertori de composicions de música clàssica —obres simfòniques i de cambra—, i  també per al cinema i la televisió, ell ha signat les partitures de musicals que sonaran aquesta nit i que ha arranjat i interpretat al piano acompanyat de les veus d’artistes com Daniel Anglès, el grup vocal Deu de veu, Xavier Fernández, Elena Gadel, Ivan Labanda, Mone, Nina i Toni Viñals. Ells s’encarregaran, en interpretacions individuals, en duets o de manera coral, d’oferir un repertori de qualitat, atractiu i popular, sempre acompanyats de la Banda Municipal de Barcelona, una formació amb una tècnica i versatilitat extraordinàries que és una convidada habitual del Grec Festival de Barcelona.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Expectatives cobertes i no excesives dons quedaba clar que ens trobabem devant de una barreja de musicals diversos i de un sol compositor, que malgrat la seva valua,limitaba en gran manera l´interes dels musicals a oferir. Per tant sense sorpreses, valoraria de forma positiva la actuaçio dels cantants que ha servit per demostrar tenim un nivell bó i en posibilitats de futur i destaca la bona forma de Nina i una banda municipal preparada per lluir sempre sigui quina sigui el tipo de musica a tocar. Com a negatiu que al bon encert de utiltzar el espai natural que ofereix l escenari del Grec per a anotar el nom del musical que s´oferia no s aprofites també per anotar els noms del cantants o cantant que interpretaban els diferents numeros de cada musical.

    17/07/2014