Tot el que necessites per anar al teatre

Ningú et coneix com jo

Ningú et coneix com jo

Una obra escrita i dirigida per Roger Peña amb Míriam Marcet i Xavi Sáez. En aquesta obra, l’autor de Iaia i El recanvi, s’endinsa en la part més fosca de l’ésser humà i condueix l’espectador a través d’un joc macabre, per analitzar a fons el problema de la violència de gènere.

SINOPSI

En una sala d’anatomia forense, una home i una dona. El Sergi es disposa a fer l’autòpsia al cadàver de la Raquel, però el seu propi destí li reserva una sorpresa que el pertorbarà tant a ell com als espectadors. No n’hi haurà, d’autòpsia, sinó una vivisecció de l’ànima de l’home i de la dona, un estudi sobre la inestabilitat de des relacions humanes, de l’amor com a possessió, i sobretot de la imposició dels desigs i la voluntat a través de la violència.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Encara que en principi no estava en els nostres plans, avui ens ha sorgit l’opció i hem vist aquesta obra al Borràs. Escrita i dirigida per Roger Peña ens la presenta segons les seves paraules com un thriller psicològic. El text tracta basicament un tema molt actual com és la violència de gènere i crec que encara que la idea és bona, no ha aconseguit el seu objectiu de mantenir a l’espectador en suspens principalment per dos motius, el primer és que els diàlegs són summament llargs i conforme avança l’obra en lloc d’atrapar-te et desconnecta i el segon és la interpretació de Miriam Marcet i Xavi Sàez que encara que correcta, li falta força i es fa poc creïble. La posada en escena, una sala d’anatomia forense, acceptable. En definitiva per passar l’estona, sense més.

    07/03/2016
Articles relacionats
Roger Peña: “La cultura és de les últimes armes que ens queden per fer front als poders fàctics”

Roger Peña: “La cultura és de les últimes armes que ens queden per fer front als poders fàctics”

28 febrer 2016

Roger Peña viu un bon moment. Iaia, el seu homenatge a Montserrat Carulla, la seva mare, ha omplert altre cop el Teatre Borràs després d’una gran gira. Ha estat la […]