Tot el que necessites per anar al teatre

New Order

New Order

New Order són tres persones, dos homes i una dona, de classe mitjana, que durant la present crisi han vist com tot el que tenien se’ls hi ha escolat de les mans. Que senten que els hi han pres, a la força. La feina, els diners, la dignitat, el futur. Tres persones, dos homes i una dona, que podrien ser tu o jo. Que són nosaltres i que decideixen fer alguna cosa més. Que estan farts de cridar i que ningú els senti. Que ningú els escolti. Que ningú els vegi. Tres persones, dos homes i una dona, que decideixen passar a l’acció per canviar el món. El seu. El nostre. Que decideixen lluitar. Contra el seu enemic. Sense saber-ne. Equivocant-se. Fent-nos riure. Fent-nos patir. Ells són New Order. De moment.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Arribem a casa desprès de veure aquesta obra.
  No podem deixar de fer una valoració molt positiva.
  El text ens ha encantat, i la interpretació dels quatre actors genial.
  Moltísim talent concentrat en un espai molt petit (mai havíem estat en la Sala Flyhard)
  Totalment recomanable. FELICITATS!!!

  13/07/2014
 • A la sala Flyhard acostumavem a fer bon teatre però despres del Rei Borni vaig trobar que varen baixar el nivell del espectacles, fins avui que hi quedat bocabadat de l’obra que ens heu ofert,doncs m´impressionat per la duresa, la actualitat, i força gent s’hi ha vist retratada; a més la direcció i la interpretació ha estat a un nivell impresionant, l’enhorabona a tots perque crec que es veurà en sales més grans. Ara esteu en el bon camí, ja que jo no em miro els noms, només opino sobre lo que vec , i per aixó hi ha obres que tenen bona prensa i quan hi baig surto defraudat, i prefereixo no dir noms.

  09/07/2014
 • NEUS MÒNICO FERNÁNDEZ

  Aquest cop no us donaré gaires detalls sobre l’obre, perquè és millor el factor sorpresa de tot l’espectacle.

  Tan sols us diré que el text és fantàstic, l’escenografia molt original, les interpretacions de tots quatre actors han estat brutals !!!!!, tot i que hem de ressaltar el paper que fan les dues dones de l’obra.
  És un tòpic o, les dones davant del poder són pitjors que els homes??

  Tot i que el tema és dur, el personatge còmic que ens interpreta en Sergio Matamala suavitza una mica l’obra.

  Resumint, al igual que en Sergi Pompermayer, em faig preguntes……….
  Tres protagonistes decideixen passar a l’acció per canviar el món, ho aconseguiran?, seguirem sent musclos ?,el poder és superioritat ?,hem d’escanyar per deixar de ser escanyats ?,la violència contra la violència és justificada ?què faríeu vosaltres si ho perdéssiu tot ?,i si tinguéssiu el poder a les vostres mas seríeu millors persones ?quins són els objectius a aconseguir ?On es el límit? Quan ja no et queda rés ,la presó és el paradís ??

  IMPRESCINDIBLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  16/06/2014
 • Elisabet Ramírez Valle

  La SalaFlyHard vuelve a sorprendernos con un magnífico texto de Sergi Pompermayer después del éxito desencadenado por “La pols” (por cierto, curiosa imagen la del preestreno del día 7 con los actores de “La pols” sentados en la grada de enfrente, esta vez como público en la sala que los ha hecho tan grandes).
  Tres personas, como tú, como yo, han llegado al límite. Sus problemas, sobre todo económicos, les asfixian. Ante la sensación de ahogo, optan por una solución: la creación de New Order.
  New Order dará un paso más en nuestra lucha. Imprescindible para unos. Insignificante para otros.
  Sin embargo, un secuestro nunca es fácil para un grupo de aficionados en el que la inexperiencia, el miedo, los nervios estarán a flor de piel y la situación, al igual que nuestras reacciones, no siempre se podrá controlar.
  Gran thriller con los toques de humor y momentos para la reflexión.

  13/06/2014