Tot el que necessites per anar al teatre

New (a) days

New(a)days és una proposta de Park Keito que reflexiona sobre l’empatia i les sensacions que generen en el públic les accions en escena de la intèrpret. 

Sortiu de la vostra realitat quotidiana i adreceu-vos cap a un futur incert. Us ho proposa una intèrpret que, sobre l’escenari de l’Antic Teatre, us mostrarà maneres diferents d’habitar un espai i que establirà relacions diverses amb la natura i amb el so. Deixeu-vos portar per la poesia de les imatges, perquè aquesta és una experiència perceptiva que, gràcies a l’ús del text, les imatges de vídeo, el moviment, les veus en off i la interacció amb el públic, us condueix cap a un intercanvi imaginatiu. El moviment i la dansa són elements centrals d’una proposta que n’estudia el poder comunicatiu a partir de les anomenades neurones mirall, les que ens permeten llegir els missatges que les altres persones ens adrecen mitjançant gestos, expressions i resta de llenguatge corporal. Empatia, imitació, habilitats del llenguatge: us parlaran de totes aquestes coses en una proposta que es pregunta quines sensacions generen en els espectadors i les espectadores les accions en escena de la intèrpret. De vegades, ho faran des de l’absurd i, de vegades, simplement us sacsejaran per treure-us de la situació de confort empàtic.

Firma la proposta l’associació Park Keito, que aplega els talents de Kotomi Nishiwaki i Miquel Casaponsa, tots dos interessants en la performance, el so i l’art visual. Sempre disposats a col·laborar amb artistes d’altres disciplines, en les seves creacions utilitzen el cos, els objectes, la llum i l’espai per crear contrastos, cicles, construccions i desconstruccions i, així, dibuixar les seves ficcions.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
F. Casadesús: “La presència de pells negres a l’escenari no hauria de ser plantejable”

F. Casadesús: “La presència de pells negres a l’escenari no hauria de ser plantejable”

27 maig 2021

Francesc Casadesús afronta el seu quart Festival Grec com a director amb optimisme i ambició. En aquesta edició proposa un viatge a l’Àfrica a través de la seva cultura, amb […]