Tot el que necessites per anar al teatre

Natalia Jiménez/ Caracafé: Práctica en la frontera + Recital

Natalia Jiménez/ Caracafé: Práctica en la frontera + Recital

Práctica en la frontera neix del Proyecto Conjucaciones el 2011, una proposta artística que engloba diverses creacions i accions pedagògiques i que se centra en l’exploració física d’identitats que podríem anomenar frontereres, aquelles que no compleixen rigorosament les normes categòriques.

Es tracta d’una peça breu que s’instal·la en un espai més expositiu que performàtic per buscar als voltants del cos com a expressió d’un territori propi, remesclat i imprevisible. A partir d’un treball de síntesi i translació molt particular del cos folklòric, Práctica en la frontera provoca la col·lisió de dues identitats territorials diferenciades: l’andalusa i la catalana. En experimentar els límits d’aquesta col·lisió, sorgeix una dansa, d’una banda, abrupta i, de l’altra, generosa en la seva voluntat comunicativa.

Natalia Jiménez i Jorge Gallardo aposten per una escena rústica i sense artificis on tota arquitectura escènica es construeixi des de la feina de la intèrpret i la relació que estableixi amb el públic.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració