Tot el que necessites per anar al teatre

My only memory

My only memory

Juan Domínguez presenta My only memory, una peça en què domina el text com a forma del cos, una peça en què la foscor, per estrany que sembli, ens permet veure. Els seus treballs segueixen la línia de manifestos poètics o declaracions de principis i són una exquisida combinació de passió i intel·lectualitat.

Amb una trajectòria de més de 20 anys, el treball de Juan Domínuez comença en l’escena de la dansa madrilenya de finals dels vuitanta, juntament amb les coreògrafes Blanca Calvo, La Ribot, Olga Mesa o Ana Buitrago. Més tard canvia el seu perfil com a ballarí i es qüestiona els paràmetres escènics, amb un treball que s’emmarca dins la dansa conceptual dels noranta. Juan Domínguez ens fa treballar, pensar i sentir.

Aquesta peça forma part de la tercera edició del cicle de dansa contemporània i performance Hacer Historia(s) Vol. III. organitzat per La Poderosa, i que transcorre al Mercat i també a La Caldera, a l’Antic Teatre i al MACBA.

La història ens ofereix un gran arxiu d’idees i experiències del passat que, en entrar en contacte amb el present, ens poden ajudar a fer-li front i a travessar-lo.

 


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració