Tot el que necessites per anar al teatre

Murmur al cub

Un músic, un pintor i un llenç tridimensional en forma de cub que, més enllà de ser un simple suport, cobra vida pròpia i es converteix en l’element de joc principal de l’escena. El cub de Murmur s’obre, gira i transforma les perspectives amb els efectes lumínics, els colors i les textures que surten de l’audaç pinzell de Quim Moya. El pintor combinarà diversos estils pictòrics que narraran diferents històries, sempre acompanyades per les vibracions del Hang i l’Oval, instruments que de la mà de Ravid Goldschmidt, ens transportaran a dimensions desconegudes i generaran l’atmosfera perfecta per acollir la metamorfosis del llenç i la imaginació del públic. Murmur és el viatge, la fluïdesa del vol en estol dels estornells en una inexplicable dansa que desafia la raó del sentiment de supervivència que uneix les comunitats. El paper d’un sol ocell protegit dins del grup, que s’emmiralla amb el d’una persona dins les xarxes socials, és pregunta quin és el seu rol dins de la societat en què vivim.

Quim Moya és un dissenyador gràfic i il·lustrador que treballa amb espectacles de pintura en directe, caracteritzats per l’ús de la pintura fluorescent i que combinen diverses disciplines com la música o la dansa.

Ravid Goldschmidt és un músic multiinstrumentista que va començar a introduir-se amb el hang en el mateix moment de la seva creació a Suïssa l’any 2001. És el creador del primer mètode de tocar aquest instrument i també n’ha fet una versió electrònica, l’oval.

Els dos artistes treballen junts des de fa 3 anys, van començar amb un espectacle familiar anomenat Rodari Mira Miró, i la peça curta Murmur que els ha dut al Festival Summer Stage de Nova York.

Pintura performativa amb música en directe.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració