Moviment i joc en família

Moviment i joc en família

Moviment i joc en família és una proposta de la Cia. Creamoviment, formada per la Cristina Martí, mare, pedagoga de dansa, ballarina i coreògrafa, dirigida a famílies amb infants de 1 a 3 anys.

Sinopsi

CREATIVITAT, VINCLES, RESPECTE I MOVIMENT

Us proposo moure’ns i jugar en família. Crear un espai de trobada, un espai per estar junts i compartir l’experiència amb altres famílies.

La creativitat és una característica innata de l’ésser humà, per a un nen és una necessitat bàsica.
Incentivar la curiositat i potenciar la creativitat dels pares i els fills per a seguir creixent i per a crear nous jocs i noves experiències.

Donar eines per conèixer millor els processos de desenvolupament i de joc de l’infant, ja que el joc és el nostre principal recurs comunicatiu en aquesta etapa. Treballarem seqüències simples de moviment partint dels patrons bàsics i del desenvolupament motor de l’infant (rodar, reptar, gatejar, caminar, córrer…), sempre observant les necessitats autèntiques del moment.

Utilitzarem cançons i jocs tradicionals, i improvisacions guiades amb diferents materials no estructurats (teixits, llanes, capses, cordes, papers, pintures…), per a proporcionar diferents experiències.

Crearem un espai de seguretat per l’infant i per l’adult, per moure’ns i jugar, observant, proposant, obrint la mirada i respectant el joc de l’altre. Donarem el temps necessari per explorar o deixar de fer, escoltant desitjos i deixant florir els potencial creatius.

CreaMoviment

CreaMoviment és un col·lectiu artístic i pedagògic que engega projectes, crea xarxa i comparteix coneixement des del vincle i la mirada respectuosa amb els processos dels petits i dels grans. Busquem autenticitat i transformació.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Privacidad*
Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració