Molinex: Las Marikarmen + Marga Socias

A partir de 15,00€
Comprar Entrades

Una proposta capaç de dinamitar l’ordre i la normalitat amb música urbana, queer, explosiva i irreverent de Las Marikarmen, i una performance de Marga Socias que fa servir els sentits, el cos i la memòria per convidar-nos a no perdre mai la curiositat infantil.

Sinopsi

Des de Collserola baixaran fins a El Molino Las Marikarmen, un grup “travesti, transfeminista i queer” que combina hip-hop, trap, pop electrònic i enèrgics saxofons. En directe, conviden el públic a endinsar-se en un món de fantasia i purpurina a cop de ritmes urbans, performance drag i el sentit de l’humor més combatiu contra l’heteropatriarcat i la cisnormalitat. Ladyboys al poder!

Abans assistirem a una imprevisible performance de Marga Socias, creadora que cavalca entre el teatre experimental, la narrativa oral i el xamanisme ancestral, entre la ironia i la innocència. Ha treballat tant en espectacles propis com en col·laboracions amb Carte Blanche, Hello!Earth, Lis Lab o el Théâtre À l’Envers, entre molts altres. L’artista proposa un recorregut teixit de ficció màgica tot buscant l’axis mundi de l’espai, del Paral·lel, El Molino i la memòria del transformisme a partir d’un personatge tangencial, sovint oblidat.

Molinex és una celebració de la diversitat a través de la performativitat vinculada a les arts escèniques, la música, la performance i el rescat de la memòria. Emmarcada en el Grec 2022 Festival de Barcelona, és una proposta canalla i queer amb El Molino com a escenari i el Paral·lel com a context.

Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Nous aires per a El Molino

Nous aires per a El Molino

19 juny 2022

Molinex és un cicle artístic que pretén rescatar la memòria d’El Molino i actualitzar el seu paper dins la dissidència sexual, és a dir, donar-li el valor que mereix la […]