Tot el que necessites per anar al teatre

Masacre

Masacre

Qui governa, a Espanya? En quina mesura el poder polític se subordina o no a l’econòmic? Qui té el poder econòmic, a Espanya? Per què el tenen? Des de quan? Com l’han aconseguit? Quina influència ha tingut el poder econòmic en el poder polític en els cicles successius de la nostra història recent?

Aquestes preguntes són l’origen de Masacre. En aquest relat, teatralment lliure però amb voluntat de rigor històric, un home i una dona sense cap mena de poder es lleven un bon dia amb la intenció d’acabar amb el capitalisme a Espanya. A partir d’aquest propòsit sinistre, viatgen a 1939 per tornar a refer el camí des de llavors fins ara. Aquesta vegada, amb els ulls oberts. En aquest viatge per intentar comprendre alguna cosa més, s’aniran convertint successivament en les persones fonamentals del poder econòmic espanyol durant el segle xx i el trosset que portem del segle XXI.

L’any passat, amb El rey, ens van fer mirar del biaix ‘la transició’. Ara viatgen una mica més enrere, a 1939, per posar l’ull en la història del poder econòmic d’aquest país.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  El Teatro del Barrio vuelve a BCN! Ya es la 3ª vez que los veo. Nunca decepcionan! Y nos dan una lección de lo que es nuestra España! Una buena lección! Jajaja
  Esta vez Alberto San Juan nos habla sobre el capitalismo español a través de un matrimonio de clase media/alta y con ellos seremos testigos de cómo política y economía van bien cogiditos de la mano!
  A destacar la vía cómica de San Juan que aunnhablando de un tema tan serio y peliagudo nos hace sacar alguna que otra carcajada.
  Y lo guapo que es…
  Bueno, mejor lo dejo ya… jajajaja

  06/04/2017