Tot el que necessites per anar al teatre

Más teatro que concert

Más teatro que concert

La companyia independent Charko Teatre presenta Más teatro que concert, un espectacle compost per diferents esquetxos còmics relativament curts, filats per un fil conductor, és clar!

Sketches de dansa-teatre, teatre físic i gestual, musicals i calladets, amb perruca i amb calbs, amb textos nacionals i internacionals, amb i sense pèls a la llengua … És igual d’on vinguis l’important és que a on vagis arribaràs amb una tremenda somriure. Perquè amb humor la vida és més lleugera …

La companyia

Charko Teatre és una companyia de caràcter independent mantinguda pel pols d’un equip d’artistes que construeix i defensa les arts escèniques des del més sincer i autèntic de cadascú.

L’ímpetu de Charko Teatre és vital, tenint com a nucli un equip multicultural, que ha estudiat i s’ha format en diverses parts del món. Aquesta diversitat permet que la companyia sigui oberta, variada i canviant. Principalment composta per argentins residents a Barcelona, una de les finalitats de Charko Teatre és fer un teatre usant registres i llenguatge rioplatenses.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració