Tot el que necessites per anar al teatre

Más allá de la oscuridad

Más allá de la oscuridad

Más allá de la oscuridad, l’espectacle de dansa contemporània amb 16 ballarins en escena de l’acadèmia Proyecto Ballet de Barcelona. Un viatge introspectiu en la relació d’una parella i de la vida que els envolta, triant la dansa, per difondre un missatge d’esperança i valentia.

L’espectacle de dansa Más allá de la oscuridad representa un viatge introspectiu en la relació d’una parella i en la vida que els envolta. Una vida marcada per trobades, amistats i situacions que van més enllà de la seva relació sentimental. Molt aviat la protagonista s’adonarà de la cara més fosca de la seva parella, que l’obliga a patir les seves obsessions contràries a la seva llibertat personal, fent-la víctima del seu domini i sent objecte continu de violència. Malgrat la seva persistent actitud violenta, la dona intenta comprendre’l, amb l’esperança que tant la relació com ell canviïn, deixant-la viure en pau i tranquil·litat.

La dona està envoltada d’amigues que intenten ajudar-la, perquè pugui alliberar-se, com més aviat millor, d’aquesta relació tòxica. Ell no es dona per vençut i, sovint, l’obliga a allunyar-se de tot el que l’apassiona i la fa feliç.

Afortunadament, la dona, després de viure els diferents episodis de violència, accepta l’ajuda de les seves amigues i decideix enfrontar-se a aquest amor violent i obsessiu, donant-li l’esquena per deixar, definitivament enrere, aquesta destructiva història d’amor i viure més enllà de la foscor.

La coreografia es caracteritza per l’alternança de moments intensos de violència i moments de proximitat entre els dos protagonistes. Alhora, també destaca la presència de peces enèrgiques, que centren l’atenció en el sentit de la vida, una vida feta d’alegria, trobades positives, esperança i afecte que les amigues li transmeten.

Más allá de la oscuridad escull la dansa per difondre un missatge d’esperança i valentia, per a totes les dones víctimes de violència masclista, que no estan soles i que, davant de qualsevol indici de violència, poden demanar ajuda.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració