Marina Mascarell: Second Landscape

Marina Mascarell: Second Landscape

Marina Mascarell amb Skånes Dansteater presenten Second Landscape. La tercera part d’una trilogia dedicada a la performativitat.

Precedida per A hefty flood (per al Nederlands Dans Theater) i Valley (per a GöteborgOperans Danskompani), aquesta peça explora com les imatges ens influeixen, sedueixen, desitgen i modelen la percepció que tenim de la realitat, en un món on el fetitxisme de la imatge i la idolatria són pilars del nostre comportament. Mascarell proposa repensar la nostra relació amb les imatges com a mode d’expressió dominant i parlar de la immaterialitat d’aquest nou món a través del cos i la dansa.

La coreògrafa espanyola-neerlandesa Marina Mascarell trasllada a la dansa el seu compromís amb la societat d’una manera poètica. El 2015 va ser guardonada amb el prestigiós Premi de Dansa del BNG Bank, un reconeixement al seu gran talent i projecció. Mascarell, que des l’any 2012 treballa com a coreògrafa independent, ha creat peces per a grans companyies com Nederlands Dans Theater de l’Haia, Göteborgs Operans Danskompani, Lyon Opera Ballet, Skånes Dansteater de Malmö i Dance Forum Taipei, entre d’altres. La seva obra aborda el món en què vivim, les decisions que prenem i les seves conseqüències, i va molt més enllà de la simple forma o de l’estètica pura.

Fitxa artística
Veure fitxa sencera
Fotos i vídeos
Enllaç copiat!