Tot el que necessites per anar al teatre

Mariano en el restaurante

Mariano en el restaurante

A Mariano en el restaurante i mitjançant la magia del teatre, l’home que va conduir els nostres destins durant sis anys obre la seva ment i el seu cor davant nosaltres i aprofita els seus darrers moments com a cap d’estat màxim del país per reflexionar sobre la seva vida, sobre la política, sobre els mecanismes de poder que el van portar al punt àlgid de la seva carrera i que després el van deixar caure, sobre el fet d’estar al món com s’hi ha d’estar. Però com s’hi ha d’estar de veritat. És a dir: simplement estant-hi. Allà.

I ho fa, a més, en vers. Fent servir l’estructura clàssica de la desena, Mariano en el restaurante enllaça l’stand-up més modern amb l’elegant teatre del mateix segle d’or per posar davant els nostres ulls un retrat tragicòmic i descarnat del món en què vivim i del tipus de caràcters humans que hi triomfen.

Sinopsi

El dia 31 de maig de 2018, mentre es debatia la moció de censura que acabaria amb la seva legislatura, l’encara president Mariano Rajoy Brey va desaparèixer de l’emicicle durant 8 hores, deixant a tots els seus companys de partit sols davant aquest merder.

Tot aquell temps el va passar dins un restaurant proper al congrés on, després de menjar el menú del dia, es va quedar sol amb les seves reflexions i pensaments. I del que en aquella estona va passar pel seu cap, mai se n’ha sabut res. Fins avui.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració