Tot el que necessites per anar al teatre

Maria Pagés: Yo Carmen

Maria Pagés: Yo Carmen
La bailaora i coreògrafa María Pagés presenta Yo Carmen una obra dedicada a la dona, on reivindica la vida, el plaer, la llibertat i la felicitat com a drets fonamentals.

SINOPSI

Aquesta nova creació de María Pagés no és una revisió del cèlebre personatge ni una versió de l’adaptadíssima obra de Merimée. No. L’obra de Pagés és una veu de dona que s’alça amb força davant nostre, nítida i contundent, per expressar la realitat que afronta, construeix i desenvolupa l’ànima femenina. Vol ser la veu de totes les dones sense subterfugis, sense falsedats heretades, sense pors ni connotacions construïdes per la mirada masculina.

Aquí, la dona obre la seva emoció i intel·ligència, com si es tractés d’un ventall. En una narració potent, construïda artesanalment, expressa el seu coneixement i contradiccions, els amors i desamors, la seva força i fragilitat, la inseguretat i les seves insatisfaccions, la solitud, la sensualitat, la igualtat encara no assolida i la maternitat. Pagés recull la dona real i reivindica que “Carmen està en totes les dones i que totes les dones som Carmen”.

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
F. Casadesús: “La presència de pells negres a l’escenari no hauria de ser plantejable”

F. Casadesús: “La presència de pells negres a l’escenari no hauria de ser plantejable”

27 maig 2021

Francesc Casadesús afronta el seu quart Festival Grec com a director amb optimisme i ambició. En aquesta edició proposa un viatge a l’Àfrica a través de la seva cultura, amb […]