Tot el que necessites per anar al teatre

Mag Lari: Ozom

Mag Lari: Ozom

Potser el primer que hauria de fer és explicar què vol dir OZOM, suposo, o potser no, així tindreu més curiositat i potser voldreu venir al teatre per saber-ne la resposta…

OZOM podria ser un país d’on vénen  els mags, o una paraula màgica que té poders increïbles, o potser només és un mot estrany per fer parlar a la gent.

El que sí us puc assegurar és que OZOM és el nostre nou espectacle de màgia on mirarem de sorprendre no només amb els jocs de mans, sinó també amb tot l’il·lusionisme del teatre, perquè aquesta vegada hem apostat per un plantejament teatral diferent: OZOM ens transporta a un festival de màgia on actuen quatre il·lusionistes que han estat referents mundials en algun moment o altre de la història de la màgia, i tot plegat presentat per un servidor, que farà d’enllaç entre un mag i l’altre. Potser l’il·lusionisme teatral l’aconseguirem quan gràcies a tècniques fregolístiques, tots els personatges seran interpretats per un únic actor que convertirà cada un dels canvis en una sorpresa nova.

OZOM també és un homenatge als grans mags que han convertit l’il·lusionisme en un art admirat al llarg dels segles. Un art que pretén desconcertar els nostres sentits de la forma més dolça possible, de manera que el desafiament no és una lluita amb l’espectador sinó un joc entranyable que fa aflorar el nen que tots duem a dins.

Personalment, per mi OZOM és un graó més de l’escala, una nova manera de fer màgia, una fórmula diferent per generar sensacions i sorpreses, on l’humor, la il.lusió  i la poesia van de la mà.

Mag Lari

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Rocìo Martìnez

    Un espectacle super divertit. Una mica mès d’hora i mitja d bogeria d’en Mag Lari…Potser comparat amb Splenda no es tan espectacular en quant a màgic pero amb molt d’humor i un vestuari guapisim. Val molt la pena d’anar-hi!!

    23/01/2016
Articles relacionats
El Mag Lari homenatja les grans estrelles de l’il·lusionisme a ‘Ozom’

El Mag Lari homenatja les grans estrelles de l’il·lusionisme a ‘Ozom’

3 desembre 2015

El Mag Lari ret homenatge als grans il·lusionistes a Ozöm, un cabaret màgic de gran format per a tota la família on es desdobla en quatre referents mundials de la […]