Tot el que necessites per anar al teatre

Luis Pardo: Virtual_mente

Luis Pardo: Virtual_mente

Connecta’t al primer espectacle de mentalisme interactiu: Virtual_mente, en el què podràs veure i gaudir participant des del sofà de casa teva!

Luis Pardo, un dels mentalistes més prestigiosos de món, ha creat una sèrie d’experiències on cada espectador podrà participar interactuant amb el propi mentalista en directe a través de la pantalla del seu ordinador, mòbil o tableta. En aquesta espectacles són els els espectadors els qui prenen totes les decisions i fan servir materials des de casa com claus, anells, paper i bolígraf, etc. fent que la màgia succeeixi a les seves pròpies mans.

Descobreix una nova forma d’explorar la capacitat de la nostra ment! Tots estem connectats i en aquesta proposta aprofitarem la xarxa informàtica per demostrar-ho encara que estiguem a milers de quilòmetres de distància.

Gaudeix d’aquest nou espectacle arreu de món sense sortir de casa teva, ara ja no tens excusa. Connecta’t!

Informació important!

  • Cada entrada és una pantalla, la qual cosa vol dir que amb la compra d’una sola entrada, podreu gaudir de l’espectacle tota la família des del mateix dispositiu electrònic.
  • Quan reservis teves entrades, és important que deixis el teu número de telèfon, ja que se’t enviarà per Whatsapp un vídeo explicatiu amb les instruccions i necessitats per poder participar en l’espectacle, i uns codis per poder entrar en directe des del teu ordinador.
  • Cal que tinguis instal·lat Zoom al teu ordinador o smartphone, és una App totalment gratuïta. La informació s’enviarà el mateix dia de l’esdeveniment.

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Luis Pardo presenta dos espectacles de mentalisme on participar de forma virtual

Luis Pardo presenta dos espectacles de mentalisme on participar de forma virtual

1 novembre 2020

Luis Pardo ha decidit fer front a la crisi de la pandèmia amb enginy i ha creat dos espectacles on interactua directament amb els espectadors i espectadores de forma virtual. […]