Tot el que necessites per anar al teatre

Los que no hacen nada

El grup de Teatre Jove de Porta4 duu anys formant-se a l’escola i ja prepara un nou espectacle per l’estiu vinent, torna ara amb aquest èxit de la passada tardor. La història de dels “ninis” va captivar les persones que van assistir a les primeres funcions. L’alt nivell interpretatiu dels seus integrants sorprèn en relació a la seva curta edat.

Sinopsi

L’any 2031, la situació econòmica a Espanya està al límit de la misèria. Les decisions del poder són cada cop més dràstiques. El govern pren la determinació de tancar els joves anomenats “ninis” (els qui NI estudien NI treballen) perquè no són productius. La única solució és amagarlos i mantenir-los en un règim de despesa mínima. Per aquest motiu es construeixen cinc centres gegantins perduts al desert dels Monegros. En la solitud de la seva derrota intenten sobreviure a l’aïllament sense tornar-se bojos… però és difícil fer qualsevol plantejament quan ets dels qui no fan res.

Video

Valoració espectadors
  • Confesso que vaig anar a veure aquesta obra pel baix preu i perquè el trailer em va cridar molt l’atenció. Anava amb por, perquè a les sales petites et pots trobar de tot, i prefereixo que les obres siguin en català. Vaig sortir de la sala amb la sensació de que espectacles així tenen molt mèrit, mereixen més públic i sales més grans. No sé quina edad tenen els actors, però fan una feina increible.

    06/01/2015