Tot el que necessites per anar al teatre

Los nadies

Los nadies

El VIII Cicle de Companyies en Xarxa apropa les propostes de les companyies més solvents i amb més recorregut del circuit teatral independent de l’estat. Les companyies ens oferiran una mostra de les diferents tendències i maneres d’entendre l’experimentació en les arts escèniques, presentant un ampli ventall de llenguatges i tècniques que van del teatre físic al teatre documental, passant pel circ, la performance i les arts del moviment.

SINOPSI

Los Nadies parla de cadascun de nosaltres i de tots. Dos éssers que es veuen i no es veuen, que mai es troben, transiten per la seva impossibilitat de ser amb l’altre. Tots busquem el nostre espai i constantment sentim que hem de defensar-ho. Percebem que existeix el risc de perdre el poc que hem aconseguit.

Això representa una cosa tan primitiva i visceral com la defensa del lloc d’un mateix, raó per la qual els humans no hem sabut conviure sense guerra. Ens bloqueja el fet de no ser individus únics en la faç de la terra. Compartir el món ens pertorba. No som capaços de viure en societat. Amb aquesta breu peça, l’autora convida al públic a reflexionar sobre això.

Los Nadies parla des d’un punt de vista humà i filosòfic de la sensació que té un individu qualsevol al passar per aquest món, incidint en la idea del desencontre entre els éssers humans. L’obra, escrita per Carolina Calema al 1998, pren com a punt de partida el poema homònim d’Eduardo Galeano.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració