Tot el que necessites per anar al teatre

Los Modernos 15 años

Los Modernos 15 años

Los Modernos 15 años és un recorregut per l’humor, l’estètica i el contingut més brillant, de tots els espectacles anteriorment estrenats per companyia.

SINOPSI

Los Modernos. Només dos actors. Un llenguatge teatral amb codi propi. Una escenografia mínima, però sobretot, un excés de creativitat. Espectacle d’humor poc freqüent, de arrasadora elegància i refinat bon gust. Els Moderns, un misteri per a ser desvetllat, veient …

Video

Valoració espectadors
  • Fa uns anys vaig veure dos dels seus espectacles i tenia un gratíssim record i ara per celebrar els seus quinze anys als escenaris han portat a la Sala Muntaner aquest tastet dels millors moments dels espectacles que durant aquest temps han portat on han actuat. Hi ha un recull de Breve desconcierto breve, Breve desconcierto nuevo, Un antes y un después, Fo el filósofo, Biografía, Rómulo y El musical. El grup Los Modernos el formen l’uruguaià Pedro Paiva i l’argentí Alejandro Orlando, dos actors que es coordinen amb tal perfecció que quan els dos parlen a l’uníson has de veure que són dos ja que el que perceps és una sola veu. Amb un llenguatge teatral amb segell propi van desgranant unes històries amb uns diàlegs punyents amb una càrrega creativa i un enginy verbal mil·limetrat, inigualable. Humor corrosiu en alguns moments però fet amb una elegància i bon gust sense caure ni un instant en la broma fàcil, la grolleria, ni un esment polític, ni nomenar a cap famós. Tots dos la il·luminació i un faristol és l’únic que hi ha a l’escenari, i és que no cal res més. 80 minuts que es fan molt curts sense parar de riure. No cal dir que és totalment recomanable i que no us ho podeu perdre. Estan fins el 17 de desembre de dimecres a dissabte a les 22,30 i diumenges a les 20,30. L’horari és una mica estrany, però no us penedireu.

    20/11/2017