Tot el que necessites per anar al teatre

Los Atroces

Los Atroces

L’autora Vanessa Martínez es basa en la saga grega dels Àtridas per relatar una història de fantasmes: la història d’una família espanyola al llarg del segle XX i fins als nostres dies, en els quals viuen Orestes i Electra. Los Atroces, a càrrec de la companyia madrilenya Teatro Defondo, és un viatge a la recerca dels errors d’aquesta família.

SINOPSI

Passant per la misèria de principis de segle, els anys 20, la postguerra i els anys 80, Orestes coneixerà a totes les generacions de la seva família i lluitarà contra la culpa, contra la desolació i la voracitat d’un passat que ha de sanar-se per poder der caminar sense llastos en el present. Els atroces representen amb el seu canibalisme, les seves violacions, els seus incestos i els seus assassinats, tot allò que de-hauríem resoldre amb nosaltres mateixos i amb les persones que més ens han marcat en les nostres vi-des: les nostres famílies.

Orestes acaba de cometre un horrible crim. En un viatge entre el real i l’irreal es trobarà amb els fantasmes dels seus familiars morts, éssers que habiten en unes golfes on es barreja el temps i l’espai. Ells van cometre enormes errors tam-bé i des de la seva avorrida eternitat guiaran Ores-tes buscant el per què dels seus actes i, potser, una solució a un destí tràgic que es remunta a principis del segle XX.

“Tots arrosseguem un crim irreparable a cada pas creiem deixar-lo enrere i no obstant això, en girar la mirada, està en la nostra esquena i ni tan sols ho comprenem i pensem “No vaig ser jo, no vaig ser jo qui ho va fer. “

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració