Tot el que necessites per anar al teatre

Lipi Hernández: Cada present que habites

Lipi Hernández: Cada present que habites

Cada present que habites és una peça de composició instantània dirigida per Lipi Hernández, a partir de la seva metodologia de recerca Data; la ballarina i coreògrafa ha desenvolupat aquest mètode amb els ballarins i les ballarines que han col·laborat amb ella en els processos pedagògics i coreogràfics dels darrers 10 anys. Interessada en la relació entre individu i col·lectivitat, el principal eix conceptual de la seva reflexió sobre l’acte de ballar és el desbordament de la forma a través d’una pràctica física i somàtica fonamentada en la meditació, el mantra o fórmula sagrada, la càbala i la dansa postmoderna.

Cada present que habites és una pràctica del fet d’estar present, fora de tota llei racional i amb alerta màxima en la percepció, amb el temps entès com a corrua d’instants i accions sense desitjos, sense futur. La pràctica d’aquell treball, basat en la metodologia Data, mira de portar els cossos de l’uníson a la diferència.

 

LIPI HERNÁNDEZ

Lipi Hernández es defineix a si mateixa: «Soc ballarina docent i observadora del cos. Quan penso en la dansa, imagino cossos que depassen els límits de la seva figura, que es llancen a l’espai, que es mediten en moviment, es desborden, s’excedeixen».


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració