Tot el que necessites per anar al teatre

Línia Urbana: Aina Lanas + Cia. Om Rasa + Julien Rossin

Línia Urbana: Aina Lanas + Cia. Om Rasa + Julien Rossin

Tres propostes de la dansa urbana més actual, amb les companyies Aina Lanas, Cia. Om rasa i Julien Rossin. 

Sinopsi

Mawu Aina Lanas
Durada: 30 minuts

Mawu és la part femenina de la deïtat fon Lisa-Mawu, una combinació de llum i foscor que origina la vida. Els cossos d’aquestes ‘filles de Mawu’ viatgen a través dels atributs d’aquesta meitat mitològica: la nit, la foscor, l’aigua, la lluna, el ritual, la connexió amb la terra. Sota la mirada de la deessa, i sovint al compàs de la seva veu, s’uneixen, s’allunyen, s’enfronten i es recolzen; utilitzant les seves diferències i similituds a favor del moviment constant i del batec que comparteixen.

Coreografia: Aina Lanas / Interpretació: Miriam Salvador, Irene Baeza, Sonia Prado, Júlia Sanz, Kenya Saurer i Anna Sagrera. / Música i veu: David Duffy i Nakany Kanté /Disseny de llums: Fran Elay

Perception– Julien Rossin
Durada:  20 minuts

->Premi coreogràfic Kalypso CCN Creteil 2018

->2on premi del certamen coreogràfic del festival FACYL 2018

Julien Rossin convida a cinc ballarins de Hip-hop ‘Frestylers’ a experimentar amb la seva percepció del moviment, mantenint un diàleg constant amb la dansa contemporània. Abandonant tota realitat imposada, totes les normes i influències acumulades durant la nostra infància, el coreògraf busca despertar l’energia corporal neutre, orgànica i lliure. Els ballarins exploren el seu llenguatge artístic deixant-se emportar per la música de forma intuïtiva. Així la percepció obté una dimensió activa, com a obertura primordial del món viscut.

Direcció artística i coreografia: Julien Rossin /Interpretació: Nia Torres, Claudia de Juan, Juan Belloy & Andres Bustamente / Suport artístic: Auditori Sant Martí, Centre Cívic La Barceloneta, Festival HOP (Barcelona).

EnRelacioOhm  Cia. Om Rasa
Durada: 15 minuts

Individus de diferents personalitats, emocions i formes d’expressar-se es troben entrellaçats per una força superior a ells que els manté inseparables. La peça reflecteix com els acords entre humans estan en continu canvi i què és allò que realment els uneix. Com és que l’agressivitat pugui estar en harmonia amb l’amor pur? Com és que la seguretat pot ser manipulada a través del dubte? Com és que persones sense prejudicis poden crear un judici?

FITXA ARTÍSTICA

Direcció: Arias Fernández ‘Joker’ / Coreografia: Om Rasa /Intèrprets: Alba Tetuá, Irene Baeza, Míriam Salvador, Manel Aguasca, Arias Fernández

Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració