Natura Encesa

Viu una aventura excepcional als Jardins de Pedralbes de Barcelona amb LIFE – Natura Encesa / Naturaleza Encendida. Després del seu èxit en l’edició anterior al Palmetum de Tenerife, ara podem gaudir a Catalunya de l’experiència immersiva per a tots els públics que reinventa les llums de Nadal amb una aventura de projeccions màgiques i jocs de llum que representen la vida al planeta i els quatre elements que el conformen: aigua, aire, foc i terra.

Sinopsi

Els jardins de Nadal (christmas gardens), populars a Anglaterra, Alemanya o França, es reinventen amb LIFE – Natura Encesa / Naturaleza Encendida., una experiència per a tots els públics a l’aire lliure que combina naturalesa, últimes tecnologies, llums i sensacions en un passeig immersiu per diferents ambients inspirats en la vida al planeta Terra.

Informació addicional

· Atès que la visita es fa a peu, et recomanem que no treguis motxilles grans que resulten molt pesades. A més, així el teu accés pel control de seguretat serà més ràpid.

· El recorregut és accessible tant per a carrets infantils com per a cadires de rodes.
Els nens de 3 a 14 anys paguen entrada (els menors de 2 anys tenen entrada gratuïta)

·Les instal·lacions disposen de banys per a persones amb mobilitat reduïda.

·No és possible accedir amb bicicletes, patines, patinets de cap tipus, pilotes ni objectes que puguin posar en risc les instal·lacions lumíniques o la seguretat d’altres visitants.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Privacidad*
Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració