Tot el que necessites per anar al teatre

L'home de les mil farses

L'home de les mil farses

L’artista de circ escocès Johnny Macaulay presenta El hombre de las 1000 farsas, un auto-retrat escènic multidisciplinar.

Sinopsi

M1000F és un espectacle còmic-terrorífic que dura 50 minuts que inclou una varietat de disciplines, estils dramàtics, exposicions d’obres d’art i projeccions. Aquest espectacle és un retrat multifacètic de mi com artista, on mostro una maduresa intuïtiva en el desenvolupament del meu treball. Així com l’original “Hombre de las 1000 caras” de Lon Chaney, experimento amb arquetips a través de la transformació física i emocional que desenvolupo com a “projecte artístic total” aplicant la meva creativitat en les arts plàstiques, la pintura, l’escultura i la performance, gràcies a la meva experiència en el circ, el teatre, els espectacles de carrer, les discoteques i els cabarets durant els últims 25 anys. La meva intenció és inspirar a altres artistes de manera que nosaltres com a individus, puguem produir projectes forts enfocats en l’auto desenvolupament i l’experimentació.

 

JOHNNY MACAULAY

Nascut a Glasgow (1967).

He treballat amb: Circus Archaos(F), La Fura dels Baus (Cat), Mutoid Waste (UK), Spamabilly Borghetti (I), Elxt90 (CH), Jim Whiting (UK) The Uncredible Paka (UK), Dans la Poche (F), La Canard Fou (F).

M’he format: Napier Polytechnic Edinburgh, Angela de Castro (Brazil), Mick Barnfather, Jerry Flannigan, Caroline Dreaming, Barry & Joan Grantham, Aitor Basuri (Spain), Loco Brusca (Argentina), Teatre Novogo Fronta (Rusia), Nola Rae (Aus), Peter Shub (USA), David Shiner (USA), Fraser Hooper (NZ), Estudis Teatre (Barcelona).

(No he estudiat amb en Gaullier).

He treballat internacionalment als circuits de cabaret, discoteca i festivals, he estat nominat al guardó “d’artista emergent” pel London Cabaret i he rebut un premi del Swindon Fringe Festival.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració