Tot el que necessites per anar al teatre

Les Luthiers: Viejos Hazmerreíres

Les Luthiers: Viejos Hazmerreíres

Amb més de 50 anys d’història, la mítica companyia Les Luthiers presenta Viejos Hazmerreíres, una antologia dels espectacles més aclamats pel públic al llarg de la extensa trajectòria del grup.

Viejos Hazmerreíres inclou algunes de les obres mítiques de Les Luthiers, el millor d’espectacles memorables comLos Premios Mastropiero, Todo por que rías, Por Humor al Arte, Lutherapia, però aquest cop renovats per formar part d’una absurda transmissió de ràdio, la recordada i hilarant Radio Tertulia, nuestra opinión… y la tulia.

Els espectadors podran tornar a veure en directe peces com la sarsuela Las Majas del Bergantín, Quién mató a Tom Mc Coffee o La cumbia epistemológica intercalats amb els ensenyaments del guru Sali Baba, els deliris de l’home que va veure els marcians o les cançons de l’impossible grup London Inspection. Tot presentat pels habituals disbarats de Ramírez i Murena, els locutors de Ràdio Tertúlia, que comenten el que vingui, des de la extradició d’un narcotraficant, fins a la fecundació assistida passant per la terrible telenovel·la Alma de Corazón ….

Video
Fotos

Valoració espectadors
  • Lola

    Esperava més

    23/03/2019