Tot el que necessites per anar al teatre

Les Luthiers: ¡Chist! Antología

Les Luthiers: ¡Chist! Antología

El grup argentí Les Luthiers presenta, a l’Auditori Fòrum de Barcelona, ¡Chist! Antología: un nou espectacle en què posen en escena una selecció de les millors obres del seu ampli repertori, construït durant la seva trajectòria de 48 anys sobre els escenaris.

L’ESPECTACLE

¡Chist! Antología és una selecció de les obres més celebrades pel públic de Les Luthiers, però també una prova de la vigència de l’humor del quintet argentí, caracteritzat per la seva creativitat, l’enginy i la ironia.

Durant més de dues hores posen en escena peces com La Bella y Graciosa Moza, Manuel Darío, La Comisión, El Bolero de los Celos… Entre d’altres, extretes d’espectacles com Bromato de armonio, Viegésimo aniversario, Unen Canto con HumorPor Humor al arte.

 

Video
Fotos

Valoració espectadors
  • Montserrat Armengol

    Volia fer una queixa sobre l’aplicació de les normes de seguretat que ens van obligar a deixar l’ampolla d’aigua a l’entrada.
    Després ens van dir que es podia entrar sense tap, però ja érem dins.
    No dic que no s’hagin d’aplicar les normes, tot i que mai, en un espectacle cultural se m’havia obligat a deixar l’ampolla d’aigua, però es podria indicar la normativa amb antel·lació i també tenir clar a tot arreu la mateixa norma, no que depengui de qui trobis a l’entrada

    22/03/2016