Les històries naturals

Les històries naturals

Les històries naturals és un musical basat en la novel·la d’aventures vampíriques de Joan Perucho, aquesta adaptació posa el focus en el viatge iniciàtic de l’heroi Antoni de Montpalau i el descobriment d’un món que creia impossible.

Sinopsi

Antoni de Montpalau a la recerca d’un vampir. Un viatge des del cor de les tenebres, als sentiments més profunds del cor.

1840. Antoni de Montpalau, reputat científic naturalista de la burgesia barcelonina, es veurà empès a resoldre el misteri de les morts que assoten al poble de Pratdip i s’atribueixen al sanguinari vampir Onofre de Dip. Ajudat per la seva cosina, la capitana de la marina, Isadora Novau i per la jove i valenta Agnès d’Urpí, els ferms principis racionalistes de Montpalau començaran a esquerdar-se.


Valoració espectadors
  • Manel M

    La proposta ens semblava interessant i he de dir que ha estat un encert. La música és molt bona, els actors i actrius canten molt bé, l’escenografia és molt simple però a la vegada molt efectiva -sobretot per la manera de canviar el fons tal com demana l’obra- i la història d’en Joan Perucho ens ha agradat de conèixer. En definitiva, un espectacle molt recomanable.

    27/05/2022