Tot el que necessites per anar al teatre

Les 7 doigts de la main: Bosch dreams

Les 7 doigts de la main: Bosch dreams

La companyia canadenca de circ Les 7 doigts de la main presenta Bosch dreams, un inolvidable viatge per l’univers del genial pintor holandès Hieronymus Bosch. 

Bosch Dreams (Somnis d’El Bosch) ret homenatge al pintor Hieronymus Bosch i al moviment surrealista que va inspirar. Imatges que prenen vida amb artistes que realitzen increïbles acrobàcies davant d’una lona tridimensional amb projeccions creades per l’artista franco-argentí Ange Potier. Les seves projeccions, d’un gran realisme màgic, engloben tot el que caracteritza l’obra d’El Bosch i el moviment surrealista que li va succeir.

Aquest genial pintor holandès és famós per les seves meravelloses pintures poblades de persones estranyes i animals singulars. Amb motiu del 500 aniversari de la mort del pintor de Hertogenbosch, la Fundació Hieronymus Bosch 500 i el Circolo Festival dels Països Baixos van impulsar una sèrie de produccions inspirades en la seva vida i obra. Bosch Dreams n’és una i va ser creada per aquesta aclamada companyia canadenca, Les 7 doigts, en coproducció amb Theatre Republique. Una obra mestra de circ i teatre.

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració